søndag 18. mars 2012

Vårglimt







Ja,dere slik så det ut utenfor her i ettermiddag,nakne veier og plener.




Har vært ute nesten i hele dag å raket løv og gjort diverse rydding rundt omkring. Det var så deilig å kjenne sola skinne,selv om det blåste litt kaldt. Jeg hadde store planer om å vaske bilen,for den er rimelig grisete,både innvendig og utvendig,men jeg bestemte meg for å gjøre det en annen dag. Hadde jeg visst hvordan det skulle bli utover dagen så hadde jeg hatt bedre samvittighet av at jeg nøt finværet istedet.
Naboens hester koste seg.
Det gjorde også hunden.

Det ble årets første grilling av pølse i utepeisen. Det var så koslig å sitte på verandaen i vårsola og bare kjenne bållukta som blandet seg med vårlukta. Jeg fant jo til og med en hestehov i veikanten-DET er vårtegn for meg.



Det var litt kjølig når sola kom bort,men jeg holdt meg varm :)

Gikk inn i 3 tia og lagde middag,var en tur ute i bil for å levere en film jeg lånte i går kveld. Så satte jeg meg ned med laptopen for å skrive dette innlegget og hva ser jeg utenfor vinduet?? Jo,SNØ!!!!!!! I mengder! Det laver ned og jeg tror ikke det kommer til å stoppe!!! :'(
Neeeeeeiiii! Det siste jeg ville ha var mer snø! Nå hadde jeg liksom innstilt meg på vår,særlig siden jeg tilbrakte dagen ute i joggesko og lett jakke,men så feil kan man altså ta. Jeg vet jo at det ofte snør i Mars,men nå har deg jo regnet så lenge. Jeg krysser fingrene for at det snart stopper og at det regner bort like fort som det kom!



Nå skal jeg sette meg ned foran tv'en med en smoothie og søndagsunderholdning,bare for å protestere mot snø! ;)



Bedre lykke i morgen,kos dere alle sammen.

*S*

1 kommentar:

  1. :O koffer har ætj fått me mæ at du har ny blogg?? hehe. snakk om treig!! men finfin blogg. å såå eni. <3 vååår.

    SvarSlett